به منظور تولید رب گوجه فرنگی باید پروسه خاصی طی شود .
رب گوجه فرنگی در واقع عصاره گوجه فرنگی است که به میزان فراوان مواد غذایی و خواص گوجه فرنگی را در خود جای داده است.این محصول به عنوان چاشنی بسیاری از غذاها به کار برده می شود.
مردم در گذشته و با شیوه های سنتی در منازل به تهیه رب گوجه فرنگی می پرداختند.
اما با پیشرفت تکنولوژی برای تولید رب گوجه با روش های اتوماتیک و در بهترین شرایط از نظر بسته بندی رب گوجه فرنگی در حال تولید است.
برای تولید رب باید مراحل زیر را طی کرد.
– دریافت گوجه فرنگی
– خیساندن و شستشوی مقدماتی
– سورتینگ و شستشو
– خرد کردن
– پختن
– فیلتراسیون
– تانک فرموله
– غلیظ کردن.
– پاستوریزه کردن
– بسته بندی در قوطی و دربندی
– پاستوریزه کردن قوطی
– عبور کردن ا زیر دوش آب سرد
– خشک کردن
– اتیکت زنی و بسته بندی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.