پروسه تولید رب گوجه فرنگی

به منظور تولید رب گوجه فرنگی باید پروسه خاصی طی شود .
رب گوجه فرنگی در واقع عصاره گوجه فرنگی است که به میزان فراوان مواد غذایی و خواص گوجه فرنگی را در خود جای داده است.این محصول به عنوان چاشنی بسیاری از غذاها به کار برده می شود.
مردم در گذشته و با شیوه های سنتی در منازل به تهیه رب گوجه فرنگی می پرداختند.
اما با پیشرفت تکنولوژی  برای تولید رب گوجه با روش های اتوماتیک و در بهترین شرایط از نظر بسته بندی رب گوجه فرنگی در حال تولید است.
برای تولید رب باید مراحل زیر را طی کرد.
دریافت گوجه فرنگی
خیساندن و شستشوی مقدماتی
سورتینگ و شستشو
خرد کردن
پختن
فیلتراسیون
تانک فرموله
غلیظ کردن.
پاستوریزه کردن
بسته بندی در قوطی و دربندی
پاستوریزه کردن قوطی
عبور کردن ا زیر دوش آب سرد
خشک کردن
اتیکت زنی و بسته بندی 


دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما