مصرف عمده رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی از جمله مواد غذایی مغذی و سالمی می باشد که به صورت گسترده و عمده مورد مصرف قرار می گیرد .
نمک موجود در رب های گوجه فرنگی طبق اعلام سازمان استاندارد باید در حدود یک الی دو درصد باشد و در صورت بیش تر بودن این مقدار ، به عنوان تقلب محسوب می گردد .
و این دیدگاه که مصرف رب های صنعتی برای مبتلایان به فشار خون مضر می باشد و توصیه نمی گردد اشتباه است ،
و از آن جایی که مصرف رب گوجه فرنگی روزانه به مقدار کم در وعده های غذایی قرار دارد پس لزومی به منع شدن آن برای افراد خاص نیست .
تنها برای دسته افرادی که نسبت به گوجه و فرآورده های آن حساس هستند نیاز به محدود شدن آن می باشد .

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما