مرکز فروش عمده قوطی رب گوجه فرنگی

مرکز فروش رب گوجه فرنگی برای کارخانه ها به صورت عمده قوطی هم فراهم می کند.
رب گوجه فرنگی عمدتاً در قوطی بیسته بندی می شود. اگرچه گفته می شود که مصرف کنندگان پس از باز کردن درب قوطی باید باقی مانده آن را در شیشه بریزند تا مشکلی به نام کپک دیرتر به سراغ رب گوجه بیاید. اما این به آن معنای نیست که کارخانه ها برای حفظ کیفیت رب گوجه در زمان تولید تا رسیدن به مصرف کنند و نیز برای این که حتی با عدم جا به جا کردن رب به شیشه بتوان آن را از آلودگی حفظ کرد، کاری نمی کنند.
در اغلب کارخانه های قوطی سازی از مرحله ای به نام لاک زنی استفاده می شود.
در این مرحله ورق ها ابتدا قلع اندود می شوند. منتها بسته به این که کاربرد قوطی برای کدام ماده غذایی سفارش داده شده است، سعی می شود تا این لایه، یک لایه تک و یا چند لایه باشد. پس از آن ورق ها به مرحله پخت وارد می شوند.
در مراحل بعدی ورق ها شکل دهی شده و با ارتفاع و قطر مختلف تولید قوطی انجام می گردد.


دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما