رب گوجه فرنگی در کارخانه و با روش صنعتی پس از طی مراحل مختلف تولید می شود.
مراحل تولید رب گوجه به صورت زیر می باشد.
– مرحله خیس گذاری که گوجه ها در درون استخر های آب غوطه ور می شوند تا به طور کامل شسته و میکرو ارگانیسم های موجود در آن کاملا از بین می رود.
– مرحله سورتینگ و جدا سازی
– مرحله پالپ که گوجه فرنگی های خرد شده وارد دستگاه پری هیتر می شود.
– در این مرحله باید به گوجه های له شده حرارت داده شود و آن ها را از صافی هایی عبور دهند، تا با حرارت به غلظت مشخصی برسد.
رب گوجه فرنگی با غلظت های مختلف مانند 36-38 و 42 تولید می شود که پس از این مرحله به بخش بسته بندی وارد می شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.