مراحل تولید رب گوجه فرنگی در کارخانه

رب گوجه فرنگی در کارخانه و با روش صنعتی پس از طی مراحل مختلف تولید می شود.
مراحل تولید رب گوجه به صورت زیر می باشد.
مرحله خیس گذاری که گوجه ها در درون استخر های آب غوطه ور می شوند تا به طور کامل شسته و میکرو ارگانیسم های موجود در آن کاملا از بین می رود.
مرحله سورتینگ و جدا سازی
مرحله پالپ که گوجه فرنگی های خرد شده وارد دستگاه پری هیتر می شود.
در این مرحله باید به گوجه های له شده حرارت داده شود و آن ها را از صافی هایی عبور دهند، تا با حرارت به غلظت مشخصی برسد.
رب گوجه فرنگی با غلظت های مختلف مانند 36-38 و 42 تولید می شود که پس از این مرحله به بخش بسته بندی وارد می شوند.


دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما