شرکت توزیع رب گوجه عالی

رب گوجه فرنگی رب غلیظی است که با پختن گوجه فرنگی برای چند ساعت برای کاهش محتوای آب ، تخلیه دانه ها و پوست و پختن مجدد مایع ، برای کاهش پایه به یک غلیظ غلیظ و غلیظ تهیه می شود. از این ماده برای طعم دهی شدید گوجه فرنگی به انواع غذاها مانند ماکارونی ، سوپ و گوشت سوخاری استفاده می شود. در مقابل ، پوره گوجه فرنگی مایعی است با قوام بین گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه فرنگی که از گوجه فرنگی هایی که مدت کوتاهی جوشانده و صاف شده اند ساخته می شود ما در اینجا سعی داریم رب گوجه عالی و با کیفیت را در اختیار شما قرار دهیم.

شرکت توزیع رب گوجه عالی

دستور پخت رب گوجه فرنگی

دستور پخت رب گوجه فرنگی رب گوجه فرنگی سنتی در مناطقی از سیسیل ، جنوب ایتالیا و مالت با پخش سس گوجه فرنگی بسیار کاهش یافته روی تخته های چوبی ساخته می شود که زیر آفتاب داغ آگوست در فضای باز قرار می گیرند تا رب را خشک کنند تا زمانی که به اندازه کافی غلیظ شود ، خراشیده می شود و با هم در یک توپ پر رنگ و تیره نگه داشته می شود. امروزه یافتن این محصول صنعتگر دشوارتر از نسخه صنعتی است (که بسیار نازک تر است). در تولیدات تجاری از گوجه فرنگی با دیواره ضخیم پری کارپ و رطوبت کلی پایین تر استفاده می شود.

در انگلیس از رب گوجه فرنگی به عنوان پوره [نیاز به منبع] یا کنسانتره یاد می شود. در ایالات متحده ، رب گوجه فرنگی به صورت جامد غلیظ گوجه فرنگی (بدون دانه و پوست) است ، گاهی اوقات با شیرین کننده اضافه شده (شربت ذرت با فروکتوز بالا) و با هویت استاندارد (در قانون مقررات فدرال ، نگاه کنید به 21 CFR 155.191). پوره گوجه فرنگی نیاز کمتری به مواد جامد گوجه فرنگی دارد.

بازارهای اروپا رب گوجه فرنگی با نمک را ترجیح می دهند ، در حالی که برخی از کشورهای خاورمیانه مانند اسرائیل رب گوجه فرنگی را با شکر ترجیح می دهند

بسیاری از ما رب گوجه فرنگی را به عنوان کالاهای اصلی شربت خانه می شناسیم ، که در جعبه های حلبی کوچک یا لوله های وارداتی (گران تر) برای توزیع راحت تر خریداری می شود. نسخه های مواد غذایی به ندرت چیز خاصی هستند – فقط ظروف کنسانتره گوجه فرنگی متراکم و صاف.

فروش بهترین انواع رب گوجه عالی

فروش بهترین انواع رب گوجه عالی وقتی خودتان آن را درست می کنید رب گوجه فرنگی ارگانیک و تمیزتری خواهید داشت، باید گوجه فرنگی مورد استفاده خود را انتخاب کنید و در نتیجه عطر و طعم کنسانتره نهایی را انتخاب کنید. پخت و پز آرام برخلاف نمونه مشابه فروشگاه ، طعم دلچسب و غنی به خمیر می دهد

یک نکته وجود دارد که باید به خاطر داشته باشید: اگرچه از هر گوجه فرنگی برای تهیه رب می توان استفاده کرد ، اما نوع گوجه ای که انتخاب می کنید در عملکرد نهایی شما تفاوتی ایجاد می کند. زمان هایی که من آن را با گوجه فرنگی خرد شده درست کردم ، عملکرد نهایی من فقط سه شیشه کوچک را پر کرد. زمانهایی که من از گوجه فرنگی های رب گوشتی استفاده کرده ام ، تقریباً دو برابر آن را بدست آورده ام. بنابراین قبل از شیرجه رفتن با آن میراث های گرانبها آن را در ذهن داشته باشید

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما