روش تهیه رب گوجه فرنگی خانگی

آیا با روش تهیه رب گوجه فرنگی خانه ای آشنایی کافی دارید؟ آیا می دانید که سلامت رب را چگونه تأمین کنید؟
مراحل ساده ای برای تهیه رب گوجه فرنگی خانگی اعمال می شود که این روش های تهیه، کاملاً مشابه با روش هایی است که در صنعت استفاده می شود.
این که گوجه شسته میشود، آب گیری می شود و سپس فیلتر می گردد، و در ادامه با حرارت رب غلیظ و خوش طعمی به وجود می آید، زیاد کارهای سختی نیست. 

رب گوجه فرنگی
های خانگی هم با گذشتن از صافی ها از ذرات پوشته و ناخالصی در امان خواهند بود. ولی طعم، عطر و بوی رب گوجه بستگی به دقت شما در انتخاب گوجه های سالم، بدون داشتن خرابی یا قسمت های سبز می باشد. البته در زمان پخت هم ایجاد سوختگی به دلیل استفاده از حرارت مستقیم وجود دارد که باید مواظب باشید.


دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما