دلیل کپک زدن رب گوجه فرنگی

دلیل کپک زدن رب گوجه فرنگی پس از بازشدن درب قوطی و یا ظرف آن چیست؟ آیا می توان مانع از آن شد؟
کپک عاملی است که به دلیل رشد میکروارگانیسم ها و باکتری ها ایجاد می شود، که می توان در رب گوجه فرنگی مانع از آن شد. در سایت بازار 
گوجه ایران زیاد در مورد کپک زدن و راه های پیشگیری از آن صحبت شده و همه این ها به این موضوع منتهی شده است که باید درب رب گوجه فرنگی را کامل بست. وجود درب های پلاستیکی در رب گوجه های بسته بندی هم اکنون یک راه حل برای پیشگیری از کپک زدن می باشد. 
دلیل کپک زدن رب گوجه می تواند جمع شدن حرارت در زمانی باشد که شما درب ربی را که باز کرده اید و هنوز با دمای یخچال هم دما نشده، بسته باشید. پس بگذارید که دمای رب با محیط یکسان شود و سپس دربش را ببنید تا تعریق داخلی موجب رشد میکروارگانیسم ها نشود.


دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما