خورش کرفس با رب گوجه فرنگی

آیا می دانید که رب گوجه فرنگی در بسیاری از غذاهای ایرانی مثل خورش کرفس به عنوان چاشنی استفاده می شود؟
خورش کرفس یکی از خورش هایی که در برخی از مناطق طرفداران زیادی دارد. با توجه به طعم ترش مزه این سبزی می توان گفت که خواص فراوانی هم برای بدن دارد و پیشنهاد می کنیم که اگر تا کنون آن را طبخ نکرده اید، سعی کنید که یکبار پخت آن را با رب گوجه فرنگی امتحان کنید. 
رب گوجه فرنگی هم به عنوان چاشنی همراه با زردچوبه، نمک، فلفل و نیز آبغوره در این خورش می تواند بر خوشمزه تر شده و خوش رنگ تر شدن کمک شایانی کند. باید شاخه های کرفس را به همراه گوشت، خلال های پیاز کمی تفت دهید و دو لیوان آب به آن بیفزایید تا خوب روی اجاق پخته شده و جا بیفتد. 
آبغوره و زعفران را یک ساعت قبل از این که خورش آماده شود می توان به آن اضافه نمود ولی رب گوجه فرنگی را در زمان تفت دادن گوشت ها به آن ها اضافه کنید. تا طعم خامی رب گوجه فرنگی هم در همین حین گرفته شود.  


دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما