خرید رب گوجه به صورت قوطی و شیشه

دو نمونه از روش های بسته بندی رب گوجه فرنگی وجود دارد که طرفداران مخصوص به خود را دارد ، از جمله به صورت شیشه و قوطی که توسط مشتریان خرید می گردد .
جهت پرکردن قوطی ها وشیشه ها باید دمای مورد استفاده به گونه ای باشد که پس از سرد کردن کاهش حجم محسوسی نداشته باشیم . 
بهتر است دمای مورد استفاده 80 درجه سانتی گراد باشد و اگر دما بالاتر از این مقدار باشد بعد از سرد کردن کاهش حجم محسوسی را خواهیم داشت ، که برای این منظور معمولا 97 درصد حجم قوطی را پر می کنند . 
پرکن های پیستونی از یک سری پیستون که حجم آن ها برابر با حجم داخل قوطی است ، تشکیل می شود ، 
که جهت پر کردن قوطی ها وشیشه ها مورد مصرف قرار می گیرد . 
یک نکته حائز اهمیت این است که ظروف مصرفی رب قبل از پر کردن جهت استریل شدن باید در مجاورت بخار داغ قرار گیرد .

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما