برخی می گویند که با جوشاندن رب گوجه فرنگی کپک زده می توان آن را دوباره استفاده کرد. آیا این موضوع واقعیت دارد؟
جوشاندن رب گوجه فرنگی در منازل هنگام تهیه باعث می شود تا بسیاری از میکرواگانیسم ها از بین بروند.
- بیشتر بخوانید: رب میوه
البته این جوشاندن در مراحل تولید با حرارت مستقیم در عین حال نمونه های مختلفی از ویتامین های گوجه را هم از بین خواهد برد.اما برای از بین بردن کپک ها آیا میتوان مجدد رب گوجه فرنگی را جوشاند؟ اولاً این کار از نظر علمی مورد تأیید نیست.
- بیشتر بخوانید: رب انار
زیرا باز جوشاندن رب گوجه فرنگی مواد سمی کپک را از بین نخواهد برد. برای این منظور می توان کلاً مانع از کپک زدن شد. درب رب گوجه را محکم ببندید و در یخچال بگذارید.
- بیشتر بخوانید: رب سیب
اما در نظر داشته باشید که هم رب گوجه فرنگی خانگی و هم صنعتی باید در زمانی کوتاه مصرف شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.