تولید رب گوجه فرنگی به روش هات بریک

از جمله روش های تولید رب گوجه فرنگی ، تولید به روش هات بریک می باشد .

در سیستم حرارت دهی هات بریک همانند دیگر دستگاه های و مبدل های صنایع غذایی به صورت غیر مستقیم حرارت می دهد.

این حرارت از نوع tube & shell می باشد .

اینک با توجه به این قضیه که نوع دستگاه tube & shell می باشد لذا برای ایجاد کردن جریان از دستگاه های پمپاژ سانتریفوژ که به صورت تمام استیل می باشد استفاده می گردد .

در این روش حرارت دهی ( هات بریک ) ، گوجه فرنگی های خرد شده در درجه حرارت 90 الی 95 درجه سانتی گراد قرار می گیرند .

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما