از جمله روش های تولید رب گوجه فرنگی ، تولید به روش هات بریک می باشد .
در سیستم حرارت دهی هات بریک همانند دیگر دستگاه های و مبدل های صنایع غذایی به صورت غیر مستقیم حرارت می دهد.
- بیشتر بخوانید: رب میوه
این حرارت از نوع tube & shell می باشد .
- بیشتر بخوانید: رب سیب
اینک با توجه به این قضیه که نوع دستگاه tube & shell می باشد لذا برای ایجاد کردن جریان از دستگاه های پمپاژ سانتریفوژ که به صورت تمام استیل می باشد استفاده می گردد .
- بیشتر بخوانید: رب انار
در این روش حرارت دهی ( هات بریک ) ، گوجه فرنگی های خرد شده در درجه حرارت 90 الی 95 درجه سانتی گراد قرار می گیرند .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.