تولید رب گوجه فرنگی بدون افزودنی

رب گوجه فرنگی پس از استریل شدن در طی تولید ، باید بتواند بدون افزودنی در مقابل کپک زدن مقاومت نماید .
 آیا نیاز به اضافه کردن افزودنی در طی تولید رب می باشد ؟
با توجه به استریل شدن رب ها در طی تولید ، نیاز به مصرف افزودنی و یا نگهدارنده در رب نمی باشد .
البته قابل توجه می باشد که در گذشته مصرف ینزوئات سدیم در رب گوجه فرنگی جهت جلو گیری از ایجاد کپک بر سطح رب پس از باز کردن در قوطی صورت می پذیرفت .
کپک های ایجاد شده بر سطح رب گوجه فرنگی ، به علت نفوذ میکروب های مختلف موجود در فضا می باشد .
توصیه می شود که پس از باز شدن در قوطی پس از گذشت مدت زمان کوتاه مورد مصرف قرار گیرد .

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما