تولید رب گوجه فرنگی به روش کلد بریک هم از روش های تهیه این محصول در صنعت است.
- بیشتر بخوانید: رب میوه
در تولید رب گوجه فرنگی دو روش در صنعت استفاده می شود که عمده تفاوت این روش ها با هم میزان حرارتی است که در مرحله تغلیظ استفاده می شود.
- بیشتر بخوانید: رب انار
در روش کلد بریک حداکثر حرارت مورد استفاده در رب گوجه فرنگی 75 درجه است و از آن جا که این رب حرارت زیادی را تحمل نمی کند.
نیازی هم به وجود سیستم وکیوم برای پیشگیری و ممانعت از سوختگی وجود ندارد.
- بیشتر بخوانید: رب زرشک
قیمت دستگاه هایی که در این روش استفاده می شوند ارزان تر از نمونه دیگر یعنی هات بریک است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.