تولید رب گوجه به روش کلد بریک

تولید رب گوجه فرنگی به روش کلد بریک هم از روش های تهیه این محصول در صنعت است.

در تولید رب گوجه فرنگی دو روش در صنعت استفاده می شود که عمده تفاوت این روش ها با هم میزان حرارتی است که در مرحله تغلیظ استفاده می شود.

در روش کلد بریک حداکثر حرارت مورد استفاده در رب گوجه فرنگی 75 درجه است و از آن جا که این رب حرارت زیادی را تحمل نمی کند.

نیازی هم به وجود سیستم وکیوم برای پیشگیری و ممانعت از سوختگی وجود ندارد.

قیمت دستگاه هایی که در این روش استفاده می شوند ارزان تر از نمونه دیگر یعنی هات بریک است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما