تهیه و مصرف رب گوجه فرنگی

تهیه و مصرف رب گوجه فرنگی از جمله فعالیت های اقتصادی خانواده ها و فعالان اقتصادی می باشد .
 بهتر است پس از باز شدن درب قوطی فلزی ، محتوی آن درون قوطی های شیشه ای ریخته شود .
و هم چنین در طی مصرف رب گوجه فرنگی ، استفاده از قاشق تمیز و شسته شده حائز اهمیت می باشد ؛
پس از مصرف در شیشه را محکم بسته و در یخچال قرار می دهیم .
رب گوجه فرنگی در تهیه اکثر غذا ها کاربرد دارد و به عنوان چاشنی در غذا در نظر گرفته می شود که سبب ایجاد طعم ، بو و رنگ به خصوصی در غذا می گردد .
در صنعت از جمله مصارف رب گوجه فرنگی در تهیه انواع کچاپ و چاشنی های غذا به کار می رود .

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما