از روش های موجود در بسته بندی پس از تهیه رب گوجه فرنگی ، به صورت قوطی و شیشه می باشد .
پس از تهیه رب گوجه فرنگی با بریکس استاندارد مورد نظر نوبت به بسته بندی آن می گردد ،
از روش های رایج بسته بندی ، قوطی و شیشه می باشد .
جهت بسته بندی رب گوجه فرنگی پس از پخت ، ابتدا جهت سالم سازی و افزایش ماندگاری ،
رب خروجی وارد مخزن پاستوریزاسیون شده و تا دمای منفی 85 درجه سانتی گراد حرارت می بیند و سپس عمل پر کردن قوطی و شیشه صورت می پذیرد که باید با دمای منفی 80 درجه صورت پذیرد .
پس از پر شدن عمل درب بندی صورت می گیرد که بسته های شیشه ای پس از درب بندی ، حلقه های پلاستیکی بر در پوشش نصب می گردد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.