بازار انواع رب گوجه فرنگی ژالین

در بازار انواع رب گوجه فرنگی ژالین را  می توان با بهترین کیفیت و قیمت یافت.ولی هنوز برخی از شهر ها از مصرف این رب مرغوب بی بهره هستند.
در مرحله تغلیظ و زمانی که باید رب گوجه را با حرارت غلیظ کرد، آب گوجه را داخل دیگ های مخصوص می ریزند. در این زمان معمولاً بعد از تغلیظ نمک اضافه می شود. اما در ایران اضافه کردن نمک به دلیل وجود ناخالصی و نیز لزوم استفاده از آب نمک به جای نمک خشک بهتر است قبل از خروج از دیگ و هنگام تغلیظ اضافه شود. انجام فعالیت غلیظ سازی در 1 الی 3 مرحله بسته به امکانات کارخانه انجام می شود. در رب گوجه فرنگی ژالین این مراحل به بهترین شکل انجام می شود. اما بازار داخلی به قدری پر از انواع رب گوجه میباشد که کمتر کسی دنبال برند های خاص می رود. ولی اگر در شهرتان هنوز ژالین را نمی بینید، بد نیست به عنوان یک تاجر مواد غذایی سعی کنید که آن را خریداری و به همشهریانتان معرفی کنید.


دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما