انواع روش های تهیه رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی به روش های متفاوتی تهیه می گردد که از جمله انواع آن ، تهیه به روش سنتی و ماشینی می باشد.
در روش های سنتی تهیه رب گوجه فرنگی پس از شسته شدن گوجه فرنگی ها و خرد گشتن آن ها ، تحت فشار قرار می گیرد تا پس از بخار شدن آب گوجه فرنگی ها ، ماده به وجود آمده پس از این مرحله در طی جوشاندن غلیظ می گردد.
آب غلیظ شده گوجه فرنگی با توجه به نیاز به غلظت مورد نظر ، حرارت از روی آن برداشته می شود و در ظروفی اعم از ظروف سفالی و شیشه ای نگهداری می گردد .
امروزه با توجه به ماشینی شدن تهیه مواد غذایی و همانند دیگر مواد غذایی ، رب گوجه فرنگی نیز در حجم بالایی به صورت ماشینی تهیه می گردد .

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما