کارخانه تولید رب گوجه رقیق

در ایران برخی از کارخانه ها رب گوجه رقیق را تولید می کنند که بیشتر صادراتی است و کمتر کسی زیر بار توزیع در داخل می رود، زیرا مهر استاندارد ندارد.
تولید رب گوجه رقیق این روز ها در کارخانه های مختلف میسر است، اما در نظر داشته باشید که رقیق بودن به معنای داشتن بریکس و غلظت زیر 20 است. کارخانه ها همچنین برای این که بتوانند کیفیت بهتر و قوام مناسبی به این نوع رب گوجه ها بدهند از افزودنی هایی مانند پکتین هم استفاده می کنند که وارداتی است. اما مورد تأیید سازمان غذا و دارو است و نه تنها مضر نیست، که مفید هم هست.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما