پخش رب گوجه فله به صورت عمده

پخش رب گوجه فله به صورت عمده بیشتر برای کارخانه های تولید کننده رب و سس داخلی انجام می شود. آن هم در فصلی که دستری به گوجه میسر نیست.

رب گوجه فرنگی فله عموماً پس از حرارت دیدن دارای نمک می شود. این نمک نقش ماده افزودنی را ایفا می کند تا کمتر دچار کپک بشود. اما باید حتماً در سردخانه نگهداری گردد و در نتیجه ارسال از شهری به شهر دیگر غالباً در فصول سرد و یا با کامیون ها یخچال دار است. پخش این نوع رب ها در تابستان زیاد مورد توجه نیست. چون گوجه تازه به کارخانه ها می رسد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما