نکته ای درباره رب گوجه فرنگی کپک زده

نکته ای که درباره رب گوجه فرنگی کپک زده باید بدانید شاید کمک کند تا از این به بعد بتوانید مانع از کپک زدن رب ها شوید. 
شاید مهمترین و اصلی ترین مشکل شما در مورد رب گوجه فرنگی این باشد که کپک زده و نمی دانید، اولاً این کپک تا چه حد مضر است و ثانیاً چگونه می توان از کپک زدن مجدد جلوگیری کرد؟ 
نکته ای که رب گوجه فرنگی کپک زده دارد این است که می توان از قسمت های سالم استفاده نمود. از طرفی می توان مانع از ایجاد مجدد آن شد. فقط یک لایه از روغن را که بر رب گوجه فرنگی بریزید، سبب می شود تا اکسیژن با رب در تماس نباشد. و از طرفی  جای خنک و در یخچال رب گوجه فرنگی را نگهداری کنید. 
نکته ای که مهم است این است که رب های صنعتی را هم حتی الامکان در قوطی هایشان نگهداری نکنید. چون در قوطی که دربش بسته نمی شود و به دلیل واکنش با آلیاژی  که در قوطی استفاده شده، ناسالم می شوند.


دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما