رب گوجه فرنگی در بازار به صورت گسترده توزیع می گردد و بسته به عواملی متفاوت ، دارای نرخ خرید مخصوص به خود می باشد .
اولین قدم جهت تولید رب گوجه فرنگی شستشو و سورتینگ کردن گوجه فرنگی می باشد ،
جهت شستشو ، ابتدا گوجه فرنگی ها با روش غوطه وری ، گل ، خاک ، گرد و غبار و دیگر آلودگی های سطحی خود را از دست داده و سپس با استفاده از سیستم هوا دهی که در سرتاسر حوضچه تعبیه شده به وسیله هوای فشرده موجب مالش و ساییده شدن گوجه فرنگی ها می شوند و پس از شستشوی کامل ، عمل سورتینگ توسط دست و به وسیله تعدادی کارگر صورت می پذیرد .
عمل سورتینگ به جهت جداسازی ضایعات ، دمچه و بقایای گیاهان انجام می گردد .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.