گوجه فرنگی از جمله میوه هایی است که به دلیل آب زیادی که در ساختار خود دارد و بافت نرم بهترین گزینه برای پوره شدن، پختن، غلیظ شدن یا به اصطلاح رب گیری می باشد. امروزه مرکز انواع رب گوجه خوب، با تهیه و توزیع انواع مختلف رب گوجه خوب و با کیفیت، به عنوان یکی از مهمترین چاشنی های غذایی، توانسته است به خوبی پاسخگوی نیاز مشتریان و مصرف کنندگان بی شمار این چاشنی پر کاربرد باشد و جایگاه ویژه این محصول را در سبد خرید ماهیانه خانواده ها تثبیت نماید.
کیفیت ویژه رب گوجه خوب
در گذشته به دلیل کمبود امکانات نگهدارنده مواد غذایی و عدم شناخت و آگاهی کامل انسان ها با روش های مختلف نگهداری مواد غذایی، یکی از دغدغههای انسان ها یافتن راهی برای استفاده طولانی مدت از مواد غذایی در تمامی فصول مختلف بوده است. در همین خصوص با اپجام روش هایی مانند: خشک کردن، مربا گیری و رب گیری توانستند به پیشرفت هایی دست یابند.
یکی از راه های نگه داری طولانی مدت مواد غذایی برای استفاده در تمامی فصول، پختن و غلیظ کردن پوره یا آب خالص بعضی از میوه ها و همچنین گوجه فرنگی می باشد؛ که به اصطلاح به این فرآیند رب گیری می گویند.
امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی و ساخت دستگاه هایی که منحصراً به تولید و بسته بندی رب گوجه به صورت کاملا بهداشتی با دمای پخت مشخص و استاندارد می پردازد، این مهم به صورت صنعتی و در حجم بسیار گسترده، ممکن گشته است. با توجه به گستردگی مساحت کشور عزیزمان و چهار فصل بودن ایران تولید و عرضه گوجه سالم و تازه برای فرایند رب گیری امکان پذیر بوده و در این خصوص، سال هاست به خودکفایی رسیدهایم.
تولید رب گوجه با توجه به کارایی فوق العاده زیاد آن در طبخ اکثر غذاها و همچنین با در نظر گرفتن جمعیت بسیار زیاد کشورمان، امری ضروری و اجتناب ناپذیر محسوب شده و تولید کنندگان فعال در این زمینه، با در نظر گرفتن این موضوع به تولید انبوه و توزیع گسترده این محصول پرداخته، تا با ارائه کیفیت ویژه رب گوجه خوب و غلیظ مطابق با استانداردهای ملی، بتوانند نیاز مصرفکنندگان و متقاضیان را در کوتاهترین زمان ممکن، با دسترسی راحت و قیمت مناسب تأمین نمایند.
همچنین سال هاست که با توجه به سابقه فعالیت مفید و مداوم شرکت ها و مراکز ایرانی تولید کننده رب گوجه فرنگی خوب، خدمات ارزندهای را در این زمینه انجام دادهایم و حرف های زیادی برای گفتن داشتهایم و خوشبختانه ایران به خودکفایی در زمینه تولید رب گوجه داخلی رسیده است.
تولید کنندگان رب گوجه خوب
امروزه تولید کنندگان رب گوجه خوب، با توجه به تهیه و تولید انواع رب با افزودن طعم دهنده ها و چاشنی های مختلف، توانسته اند محصولات مختلفی را مطابق با سلیقه های گوناگون تولید و روانه بازار مصرف نمایند که با استقبال بسیار زیادی از طرف همگان روبه رو شده و امروزه انواع مختلف رب در بسته بندی ها و حجم و وزن های مختلف برای راحتی دسترسی و خرید تولید شده و در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.