فروش رب گوجه سنتی به صورت عمده

فروش رب گوجه سنتی به صورت عمده می تواند برای خانوادههایی که رغبتی به محصولات صنعتی ندارند، ارزشمند باشد.
رب گوجه صنعتی در وطی یا شیشه با تاریخ مصرف 18 ماهه و مثلاً بدون مواد افزودنی تولید یم شود. حرارت غیر مستقیم به آب گوجه داده می شود. اما اگر رب گوجه را در دیگ های مسی به روش سنتی تولید کنند به نظر سلامت بیشتری دارند. فروش عمده این نوع از رب گوجه ها به دلیل عدم داشتن مواد افزودنی مورد توجه خانواده های ایرانی است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما