فرایند تولید رب گوجه فرنگی

فرایند تولید رب گوجه فرنگی به چه نحوی انجام می شود؟ برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فرایند تولید رب گوجه فرنگی می توانید متن زیر را مطالعه کنید.
رب گوجه فرنگی از فرآورده های غذایی تبدیلی است که به عنوان چاشنی در بیشتر غذاها استفاده می شود و طعم دهنده و رنگ دهنده ای منحصر به فرد می باشد و این صنعت یکی از صنایع مهم در کشور بوده است و با توجه به اهمیت تولید گوجه فرنگی این صنعت از جایگاهی ویژه ای برخوردار است. در سال های اخیر، تولید رب گوجه فرنگی فله در کشور، بنا به یه سری دلایل افزایش چشم گیری داشته است. گاهی اوقات به دلیل ماندگاری بالا گوجه فرنگی و هم زمانی برداشت آن، گاهی ورودی محصول به کارخانه خیلی بیشتر از ظروف بسته بندی موجود در کارخانه است و تولید کننده پاسخ گوی حجم رب تولیدی نبوده است و به این علت مازاد رب تولید شده را به صورت فله بسته بندی نموده و در سردخانه قرار می دهند تا در ماه های دیگر که با محدودیت گوجه فرنگی رو به رو شدند به تدریج گوجه ها را وارد خط تولید کرده و پس از بازسازی، محصول را در قوطی بسته بندی کرده و پاستوریزه می کنند اما امروزه با پیشرفت علم، تکنولوژی هایی به کمک بشر آمده تا رب گوجه فرنگی در بهداشتی ترین شرایط، عالی ترین بسته بندی و در نهایت کیفیت خوب به راحتی در دسترس همگان قرار بگیرد.

روند تولید رب گوجه فرنگی


  • ارسال گوجه فرنگی به خط تولید
  • شست و شوی مقدماتی گوجه فرنگی
  • جداسازی و شست و شوی مجدد
  • ریز کردن گوحه فرنگی
  • پخت اولیه
  • فیلتر کردن
  • تانک فرمولاسیون
  • تغلیظ آب گوجه فرنگی
  • فرایند پاستوریزاسیون
  • پر کردن رب در قوطی و درب بندی کردن محصول
  • پاستوریزاسیون قوطی درب بندی شده
  • عبور قوطی از زیر دوش آب سرد
  • فرایند خشک کردن
  • اتیکت زنی قوطی ها و در انتها بسته بندی
برای دست یافتن به محصولی با کیفیت عالی و با قوام مناسب و پایداری خوب عواملی مانند واریته، موقعیت جغرافیایی، رسیدگی و شرایط فرآوری تاثیرگذار است که در این زمینه محققان تحقیقات زیادی انجام دادند.
منبع: گوجه و رب گوجه
آنچه در این مقاله می‌خوانید:

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما