عرضه انواع رب گوجه فرنگی فله

عرضه انواعرب گوجه فرنگی فله و اسپتیک توسط برخی از کارخانه ها انجام می شود و البته بیشتر کارخانه ها برای مصرف سالانه خود ذخیره دارند.
فله بودن رب گوجه یعنی این که هنوز مراحل فراوری کامل نشده. در حقیقت آب گوجه تغلیظ شده و غلظت بالایی دارد که در مرحله نهایی به آن حدود ۵ کیلو نمک می زنند، اما وارد مخزن پر کن در قوطی یا شیشه نمی شود.در بشکه هایی ریخته می شود و در سردخانه نگهداری می گردد. این نوع تنها برای مصارف داخلی است و نمی توان رب گوجه فله را صادر نمود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما