رب گوجه فرنگی خانگی بهتر است یا صنعتی

به نظر متخصص رب گوجه فرنگی خانگی بهتر است یا انواع صنعتی و این که باید به چه هشدار هایی برای استفاده از آن ها دقت کرد؟
اگر دو کفه یک ترازو را در نظر بگیرید، رب گوجه خانگی را در یک کفه و انواع آماده و صنعتی را در کفه دیگر بگذارید، شاید به دلایل مختلف رب گوجه های خانگی کفه سنگین تری داشته باشند. 
مثلاً در رب گوجه فرنگی خانگی آن مواد افزودنی که به شکل استاندارد هم گفته می شود می توان در رب استفاده کرد، وجود ندارد. ارگانیک بودن رب گوجه فرنگی به نوعی در بهتر شدن سطح سلامت کمک شایانی خواهد کرد. 
اما انواع خانگی را با حرارت مستقیم غلیظ می کنند، از سویی همین حرارت مستقیم سبب می شود تا ویتامین های گوجه فرنگی به شدت کاهش یابد و آن خواص درمانی گوجه فرنگی تازه را در رب گوجه نداشته باشیم. عدم استفاده از حرارت مستقیم در رب گوجه های صنعتی برگه برنده این نوع رب های آماده می باشد. 
با بررسی های دقیق تر شاید استفاده از رب خانگی بهتر باشد، ولی اگر هم رب گوجه مطمئن و خانگی نیافتید، حتماً از رب گوجه های صنعتی استاندارد و معتبر بدون ذره ای ناخالصی از کدو و پیاز و سیب زمینی یا رنگ های شیمیایی استفاده کنید.


دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما