تولید کنندگان رب گوجه فرنگی در کشور

در کشور تولیدکنندگان رب گوجه فرنگی با بریکس هاو شرایط مختلف وجود دارند که می توان با توجه به شرایط مد نظر محصولات آن ها را تهیه کرد.
رب گوجه فرنگی جزءمحصولات کشاورزی محسوب می شوند که در ایران به دلیل حجم بالای تولید گوجه فرنگی با مقدار فراوان تولید می شود.اما نکته مهم این است که بتوان رب سالم را از تقلبی تشخیص داد.
گاهی برخی از تولید کنندگان برای داشتن سود بیشتر ناخالصی هایی مثل کدو به رب اضافه می کنند.
برای تشخیص رب تقلبی می توانید آن را بر روی سطح صاف بریزید و با ته لیوان بر روی آن فشار دهید تا پخش شده و لایه نازکی باقی بماند. در این حالت می شود هسته،پوسته و یا ذرات ناخالصی دیگر را به راحتی شناخت.

همچنین بو و طعم رب بسیار مهم است.از آنجا که رب گوجه در مقابل کپک زدن حساس است .قبل از باز کردن درب رب ،قوطی را بشویید. باقیمانده رب را در ظرف شیشه ای ریخته و درب آن را محکم ببندید ودرون یخچال قرار دهید.
با توجه به این نکات مهم است که بتوانید کارخانه ها و تولید کننده های رب گوجه فرنگی سالم را شناسایی کنید و محصول سالم و استاندارد را از آن ها تهیه نمایید.


دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما