تولید رب گوجه فرنگی به روش صنعتی

تولید رب گوجه فرنگی به روش صنعتی در ایران سال های زیادی است که انجام می شود. این موضوع سبب شده تا یکی از تأمین کننده های رب در جهان باشیم.

تولید رب گوجه فرنگی به روش صنعتی معمولاً با دستگاه های تمام اتوماتیک و البته بدون دخالت انسان است. این روش سرعت و میزان تولید را هم قاعدتاً بالا می برد. تولید صنعتی البته به دلیل این که باید حداقل یک سال و 6 ماه ماندگاری داشته باشد با شرایطی است که نیاز به کمترین مواد افزودنی مضر باشد. در روش صنعتی تولید رب گوجه ، حرارت غیر مستقیم است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما