تولیدکنندگان رب گوجه فرنگی ارگانیک

تولید کنندگان رب گوجه فرنگی ارگانیک کسانی هستند که رب گوجه فرنگی مورد نیاز خود را تهیه کرده و مورد استفاده خود قرار می دهند .این تولید کنندگان نه تنها برای استفاده خود برای استفاده دیگران نیز به صورت آنلاین در سایت های اینترنتی خود به فروش می رسانند .رب گوجه فرنگی ارگانیک همان ربی است که انسان ها از گوجه های ارگانیک در فصل خود استفاده کرده و مورد استفاده قرار می دهند .

تولیدکنندگان رب گوجه فرنگی ارگانیک

روش از بین بردن شوری رب گوجه

روش از بین بردن شوری رب گوجه رب گوجه فرنگی طبیعی که درست می شود باید به مقدار لازم به آن نمک زده باشد اگر بیشتر نمک در آب استفاده شده باشد رب گوجه ی شور داشته و به هر غذایی که زده باشد غذا را شور می کند .رب گوجه فرنگی باید به مقدار لازم نمک شده باشد که زیاد آن باعث شوری و کم شدن آن باعث کپک زدن و گاز دار شدن در ظروف می شود .رب گوجه فرنگی سالم را مردم در خانه های خود می توانند به راحتی درست کنند .رب گوجه فرنگی اگر شور باشد باید درغذا نمک کم تری استفاده شده باشد تا شوری رب از بین برود.

تهیه بهترین انواع رب گوجه فرنگی ارگانیک

تهیه بهترین انواع رب گوجه فرنگی ارگانیک رب گوجه فرنگی سنتی را ابتدا باید گوجه های خوش رنگ و خوب رسیده شده را انتخاب کرده و بعد آن هارا به تمیزی شسته و بعد شستن به چهار قسمت خرد شده و در درون ظروف در بسته گذاشته و درب آب را محکم بسته شود .و هر چند یکبار در ظروف هارا باز کرده و با دست به هم فشار داده شود تا گوجه ها همدیگر را له کنند .و بعد سه الی چهار روز گوجه ها اماده برای رب گیری می شوند . هر چقد اندازه خرد شده های گوجه فرنگی ها کوچک باشد زود تر له شده و آماده برای رب گیری می شوند .

گوجه های له شده را در آبکش ریخته و زیر آن ظرف بزرگی قرار داده  و گوجه های له شده با دست ماساژ داده تا تفاله های گوجه فرنگی ها از آبکش عبور کرده و در ظرف بزرگی که زیر آب کش قرار داده شده بریزد و همین کارا باید تکرار کرد و بعد تمام شدن پوست های گوجه فرنگی و همچنین تخمه های گوجه در روی آبکش می مانند که آنها را جدا کرده و بیرون می اندازند و بعد آب گوجه فرنگی را از صافی رد کرده تا هیچ نوع تخمه های آن نماند .و بعد این کار آب گوجه صاف شده را در ظرفی بزرگ روی اجاق گاز جوشانده باشد .رب گوجه فرنگی باید به مقدار زیاد جوشانده شده و هیچ نوع آبی در آن نماند .چون اگر آب در توی رب زیاد باشد رب کپک زده و زود خراب می شود .

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما