آیا شما می دانید که از چه گوجه فرنگی هایی در تهیه رب استفاده می شود؟ این گوجه فرنگی ها جه خصوصیت و ویژگی دارند؟
رب گوجه فرنگی امروزه یکی از چاشنی های اساسی در تهیه انواع غذاهای ایرانی بوده، به گونه ای که در اکثر غذاهای ایرانی می توان رد پای رب گوجه فرنگی را به سبب رنگ قرمز و یکنواختی که به غذا می دهد، یافت. رب گوجه فرنگی بسیار پرطرفدار بوده، ولی چون دوره نگهداری آن طولانی است، ممکن است خواص گوجه فرنگی را به میزان کمتری داشته باشد.
گوجه های مورد استفاده در تهیه رب گوجه:
گوجه فرنگی انواع زیادی داشته، ولی فقط از دو نوع آن در تهیه رب استفاده می شود. این دو نوع گوجه، گوجه های گلابی شکل و گرد شکل هستند، که گوجه های گرد شکل برای تهیه رب بهتر هستند، زیرا دارای مواد جامد و آب بیشتری هستند، و خوش رنگ تر می باشند. ولی گوجه های گلابی شکل، سفت ترند، و مواد جامد و آب کمتری داشته، ولی سرشار از ترکیبات پکتینی و آنتی اکسیدانی هستند.
مرکز گوجه ایران آماده است تا بهترین رب های گوجه فرنگی را به مشتریان خود عرضه کند، لازم به ذکر است که این مرکز در تهیه رب گوجه فرنگی های خود از بهترین انواع گوجه فرنگی استفاده کرده است.
منبع: گوجه و رب گوجه
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.