آیا شما با روش های مقابله با کپک زدن رب گوجه فرنگی آشنایی دارید؟شما برای مقابله با کپک زدن رب گوجه فرنگی چه راهکارهایی سراغ دارید؟
همانطور که میدانید رب گوجه فرنگی امروزه به عنوان چاشنی، و بهتر شدن طعم و رنگ و روی غذاها استفاده شده، که در سال های اخیر میزان تولید و مصرف رب گوجه فرنگی افزایش چشمگیری داشته است. مقابله با کپک زدن رب گوجه فرنگی برای اینکه رب گوجه فرنگی پس از باز شدن درب قوطی کپک نزند، بهتر است آن را در ظرف شیشه ای خالی کرده و در داخل یخچال نگهداری نمود، دمای یخچال را روی 4 درجه سانتی گراد تنظیم کرده و از بازشدن بیش از حد یخچال خودداری نمایید، هم چنین دقت کنید که درون یخچال خیلی پر و شلوغ نباشد، و از گذاشتن میوه و سبزی آلوده در کنار رب های گوجه فرنگی اجتناب کنید، زیرا بوی این مواد خود بخود باعث کپک زدن رب گوجه فرنگی می شود. کپک زدن برای رب گوجه فرنگی یک اتفاق طبیعی بوده، که می توان قبل از استفاده از رب ها، یک لایه روغن زیتون روی رب ریخته و مانع از رسیدن اکسیژن و رطوبت به رب و در نتیجه کپک زدن آن شد.
منبع: گوجه و رب گوجه
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.