برای تهیه انواع رب گوجه فرنگی اعلاء و با کیفیت و عرضه آن به بازار داخلی یا خارجی یک سری تمهیدات باید اندیشیده شود. از این رو کیفیت و کمیت باید به تعادل مناسب برسند.
رب گوجه فرنگی با توجه به مقدار آبی که در ساختارش وجود دارد می تواند مستعد هجوم انواع عوامل میکروبی و یا حتی عوامل فیزیکی و شیمیایی مخرب باشد. لذا تولید و عرضه محصولی با کیفیت و اعلاء که هم مدت نگه داری مطلوب را داشته باشد و هم اینکه رضایت مشتری را جلب کند یکی از اولین گزینه های مورد توجه هر تولید کننده ای به شمار می رود.
منبع: گوجه و رب گوجه
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.