برای صادرات عمده رب گوجه فرنگی پیشنهاد بازار گوجه ایران ، برند اشکان است . این محصول در شمال کشور تولید و بسته بندی می شود .
رب گوجه فرنگی اشکان با برند اشکان عصاره در سال 1387 فعالیت خود را آغاز نمود . کارخانه این برند که در استان گلستان شهرستان رامیان واقع شده است به علت نزدیک به بندر امیرآباد توانایی عرضه محصول رابه کشور روسیه دارد . تجاری که تمایل به صادرات عمده این محصول دارند می توانند با کمترین کرایه حمل بار خود را به کشور های حاشیه دریای خزر ارسال کنند .
اما برای تهیه این رب از طریقی می توان اقدام کرد ؟ خب شاید رفتن به کارخانه و خرید مستقیم بهترین راه حل نباشد چراکه اکثر خریداران از محل این تولیدکننده و راه های ارتباطی آن اطلاعی ندارند . به همین دلیل بازار گوجه ایران به عنوان مرکز پخش برندهای سراسر کشور ، به صورت مستقیم این برند را نیز در اختیار متقاضیان به قیمت شرکتی قرار می دهد .










دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.