خرید بهترین رب گوجه فرنگی در ایران را از سایت بازار گوجه ایران بخواهید. این سایت انواع مختلف رب گوجه فرنگی های تولید شده در ایران را که از کیفیت بالایی برخوردارند به مشتریان عرضه می کند.
همه مردم دوست دارند که محصول با کیفیت بالایی را مصرف کنند و از سلامت آن مطمئن باشند. رب گوجه فرنگی یکی از محصولاتی است که به وفور همه خانواده ها آن را مورد استفاده قرار می دهند و کیفیت این محصول برای مردم بسیار مهم است.
خواص رب گوجه فرنگی
همانگونه که می دانید، گوجه فرنگی دارای مقدار زیادی لیکوپن است که خواص بسیار زیادی دارد. میزان این ماده در گوجه پخته شده به مراتب بیشتر و تاثیر آن نیز بیشتر است.
بنابراین استفاده از رب گوجه که دارای مقدار بسیار زیاد لیکوپن می باشد برای خانم ها و مخصوصا آقایان توصیه می شود. این لیکوپن موجود در رب گوجه فرنگی که یک آنتی اکسیدان قوی است، باعث قرمز شدن رنگ گوجه و رب گوجه فرنگی می شود.
پزشکان برای افرادی که از رماتیسم و درد های مفصلی رنج می برند، رب گوجه تجویز می کنند و توصیه می شود در رژیم های غذایی خود حتما گوجه و یا رب گوجه را مصرف کنند.
این میوه شگفت انگیز و خوشمزه، باعث از بین رفتن سلول های سرطانی می گردد و همچنین از بروز سرطان نیز جلوگیری می کند.
دانشمندان و محققان به این نتیجه رسیده اند که فراورده های گوجه فرنگی همچون رب گوجه، بیشتر از مصرف گوجه خام بر سلامت بدن تاثیر می گذارد. زیرا پخته شدن گوجه فرنگی باعث می شود پوسته و دیواره این میوه باز و سلول های آن رها شوند و در نتیجه میزان لیکوپن بیشتری را تولید کند.
بهترین رب گوجه کدام است؟
رب گوجه را به دو روش خانگی و صنعتی تولید می کنند. روش صنعتی به دلیل کنترل کردن و نظارت بر روی مراحل کار از اطمینان بیشتری برخوردار است. البته خانواده ها برخی بر این باورند که رب گوجه فرنگی که در خانه درست می شود از سلامت بیشتری برخوردار است.
این مورد اشتباه نیست در صورتیکه اولا فقط برای مصرف خود خانواده باشد و به قصد فروش به دیگران نباشد زیرا برای فروش افرادی میزان مواد افزودنی به رب اضافه می کنند تا از کپک زدن آن جلوگیری کنند و چون مقدار مناسب آن را نمی دانند برای سلامت بدن مضر است. این کار بسیار خطرناک می باشد.
توصیه می شود از خرید رب گوجه های خانگی جدا خود داری کنید. مسئله حائز اهمیت در تولید رب گوجه، میزان حرارت می باشد. همانگونه که مستحضر هستید، با حرارت دادن به گوجه میزان لیکوپین آن آزاد می شود. حال اگر مقدار این حرارت بیشتر شود نه تنها مواد مغذی در رب گوجه باقی نمی ماند، بلکه بسیار مضر نیز می شود.
مزیتی که رب گوجه های کارخانه ای دارند، این است که تمام مراحل تولید رب و بسته بندی ها بر اساس استاندارد می باشد و تحت نظارت ارگان های مربوطه شکل می گیرد.
همچنین میزان مواد افزودنی به این رب ها نیز بر اساس محاسبات می باشد و هیچ گونه ضرری به بدن وارد نمی کنند.
منبع: گوجه و رب گوجه
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.