آیا شما می دانید که در هنگام مصرف رب گوجه فرنگی باید به چه نکات و توصیه هایی عمل نمود؟ چه زمانی باید رب گوجه فرنگی را به غذا اضافه نمود؟ حرارت چه تاثیری بر روی خواص رب گوجه فرنگی دارد؟
امروزه استفاده از رب گوجه فرنگی در تمام دنیا مرسوم است. از این چاشنی خوشمزه می توان به طور سلیقه ای در تمامی غذاها استفاده نمود و از خواص یکی از فرآورده های گوجه فرنگی، به نام رب گوجه فرنگی بهره مند شد. تولید رب گوجه فرنگی با توجه به آمار بالای مصرف کنندگان و متقاضیان خود در سال های اخیر با رشد فزآینده ای همراه بوده است.
تمامی انواع رب های گوجه فرنگی را باید پس از باز شدن در یخچال نگهداری کرد. یکی از اتفاقات ناخوشایند والبته طبیعی، که برای رب گوجه فرنگی ممکن است ایجاد شود. کپک زده شدن آن است. برای جلوگیری از کپک زدن گوجه فرنگی نگهداری آن در داخل یخچال بسیار حیاتی است.
منبع: گوجه و رب گوجه
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.