رب گوجه شیشه ای پس از تولید و آماده شدن ، در کارخانه ها و کارگاه ها توسط شرکت های پخش و همچنین نمایندگی های فروش در بازار پخش می شود. همچنین از طریق برخی کارگاه های تولید کننده به طور مستقیم به بازار پخش می شود.
چگونه تلخی رب گوجه را بگیریم؟
رب گوجه فرنگی را می توان در خانه و به روش های معمول تهیه نمود. در هنگام پخت رب باید دقت کافی داشته باشید ، تا از تلخی و یا بی رنگیه رب جلوگیری شود. اگر به برخی از نکات مهم در زمان تهیه رب دقت نکنید ، ممکن است در آخر کار نتوانید یک رب خوشمزه را درست کنید. خانم های زیادی هستند که پس از تهیه رب متوجه می شوند که رب ترش یا تلخ است و به دنبال علت آن هستند. در مرحله ی از درست کردن رب ، وقتی گوجه ها در حال قل خوردن هستند ، باید آن ها را روی توری سیمی بریزید و سپس گوجه ها را روی توری حرکت بدهید تا پوست و دانه گوجه از آن جدا شود. عده ی برای جدا کردن پوست و دانه گوجه از چلوصافی ها استفاده می کنند که موجب می شود رب کپک بزند و ترش شود چون خانه های صافی درشت بوده و دانه ها از آن رد می شوند.
دقت کنید در بازار دستگاه های وجود دارد که آب گوجه را برای شما می گیرند و اینکار موجب می شود که در منزل راحت تر بتوانید ، کار جوشاندن را انجام بدهید و پس از آب گرفتن ،کار تهیه رب شروع می شود. گاهی رب گوجه فرنگی که در منزل تهیه میشود مزه تلخی به خود میگیرد. علت تلخی رب گوجه میتواند استفاده از قابلمه نامناسب، اضافه کردن روغن نابجا و شیوه پخت اشتباه باشد. رب گوجه فرنگی خانگی را باید پس از پخت در ظرف های شیشهای قرار داد و از بازگذاشتن درب آن ها جلوگیری کرد. رب گوجه فرنگی بهداشتی به روش های سنتی و صنعتی با بهترین کیفیت و رنگ تولید می شود. رب گوجه فرنگی سالم ربی است ، که دارای رنگ و طعم معمولی و عاری از کپک زدگی باشد. رب سالم نباید دارای طعم تلخ و یا ترش باشد و رنگ آن هم نباید تیره باشد.
خرید مرغوب ترین انواع رب گوجه شیشه ای
برای خرید رب گوجه شیشه ای مرغوب حتما به محبوبیت و برند رب دقت کنید. همچنین به تاریخ تولید و انقضای آن توجه داشته باشید. رب مرغوب معمولا دارای رنگ قرمز بدن تیره گی می باشد. برای خرید مرغوب ترین رب به مراکز فروش معتبر و یا نمایندگی های فروش مراجعه نمایید. همچنین برخی از فروشگاه های اینترنتی معتبر نیز گزینه خوبی برای خرید می باشند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.