رب گوجه فرنگی ایرانی، ربی است که از گوجه های مرغوب به دست می آید و محصول باغات و زمین های ایرانی است که در فصل تابستان عمل جوشاندن گوجه صورت می گیرد، و به دو شیوه سنتی یعنی خانگی و شیوه صنعتی تهیه می شود که در شیوه خانگی فاقد مواد افزودنی می باشد و در شیوه صنعتی جهت ماندگاری بیشتر، مواد افزودنی به آن اضافه می گردد. که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند که در ادامه به توضیح آن خواهیم پرداخت.
بررسی رب گوجه فرنگی از نظر رنگ
رب گوجه فرنگی ربی است که از آب گوجه طی مراحلی تهیه می شود به این صورت که برای تهیه رب گوجه فرنگی از گوجه های مرغوب و آبدار و تا حدودی شل استفاده شود که گوجه های فصل تابستان بهترین گوحه ها برای تهیه رب می باشد چرا که رب گوجه های فصل زمستان از گوجه های گلخانه ای و خیلی سفت و فاقد آب تهیه می شود بنابراین رنگ حاصل از رب گوجه ها در فصل تابستان خوش رنگ تر خواهد بود و هر چه رنگ روشن تر و غلیظ تر باشد کیفیت بهتری خواهد داشت.
برای تهیه رب گوجه فرنگی، ابتدا گوجه ها را از وسط دو نصف کرده و آبگیری می شود تا تفاله هایش از آب آن جدا گرد و سپس داخل قابلمه ای ریخته تا بجوشد و در حین جوشیدن مقداری نمک اضافه کرده تا طعم بهتری به خود بگیرد و زمانی که به غلظت مورد نظر رسید آماده مصرف می شود.
نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که رب را داخل ظرفی در بسته ریخته تا هوا وارد آن نشود، زیرا کپک می زند و برای جلوگیری از کپک زدن مقداری روغن روی رب ریخته تا ماندگاری آن بیشتر شود و از کپک زدگی رب جلوگیری کند. رب گوجه فرنگی بهداشتی تولید شده در کارخانه ها به شرکت ها توزیع و به فروش می رسد. رب گوجه فرنگی شرکتی نیز با قیمت مناسب به فروشگاه ها عرضه و به فروش می رسد.
نکاتی مهم در تعیین قیمت رب گوجه فرنگی ایرانی
بسته بندی رب گوجه فرنگی در قالب پاکتی، شیشه ای و قوطی صورت می گیرد و این بسته بندی رب گوجه فرنگی یکی از عوامل تأثیر گذار در قیمت رب گوجه فرنگی می باشد. همچنین عامل تاثیرگذار دیگر، برند بودن یک محصول است که تأثیر زیادی در قیمت یک کالا دارد اما مهم ترین عامل در قیمت، رنگ و طعم و کیفیت و غلیظ بودن یک محصول است که برای خرید رب گوجه فرنگی می توان به فروشگاه های معتبر اینترنتی و نمایندگی های فروش رب مراجعه و خریدی مطمئن انجام داد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.