امروزه فروشندگان معتبر رب گوجه شیراز از طریق سایت های اینترنتی که متعلق به فروشگاه ها می باشند اقدام به توزیع و عرضه محصولات خود می نمایند. رب گوجه فرنگی شرکتی از محصولات پرفروش این فروشندگان می باشند که به صورت مستقیم از کارخانجات اصلی روانه بازارهای فروش می نمایند. فروشندگان معتبر رب گوجه فرنگی صنعتی محصولات خود را با بهترین کیفیت ها و نازلترین قیمت تولید و با مناسب ترین شیوه بسته بندی روانه بازار مصرف می نمایند.
شیوه تولید رب گوجه فرنگی در کارخانه
رب گوجه فرنگی یکی از چاشنی های بسیار پرمصرف در سراسر چهان می باشد، این چاشنی برای طعم دار نمودن و خوش رنگ کردن بسیاری از غذاها استفاده می شود. تولید رب گوجه فرنگی به دو شیوه خانگی و صنعتی توسط کارخانه ها انجام می گرد. این دو نوع شیوه اصولا از نظر مزه تفاوت آنچنانی ندارند، فقط در تولید رب گوجه فرنگی صنعتی از برخی مواد افزودنی و نگهدارنده که سبب می گردد رب گوجه فرنگی شرکتی تا چندین ماه که به طور معمول 18 ماه می باشد در بسته بندی ها سالم بمانند.
شیوه تولید رب گوجه فرنگی در کارخانجات مستلزم مراحل مختلف و مهمی می باشد. در مرحله اول بعد از دریافت محصول و آماده سازی آن ها در مکان های مخصوص داخل دستگاه خیسانده و عملیات شستشوی اولیه آن ها انجام می پذیرد.همراه با سرورتینگ گوجه فرنگی ها شستشوی اصلی آن ها نیز انجام می گیرد.
خرد نمودن گوجه ها در دستگاه های مخصوصی که دارای یکسری تیغه می باشند انجام و از روی سینی وارد مخزن لوله ای که حرارت آن در حدود 85 تا 90 درجه سانتیگراد می باشد می گردند، حرارت این مرحله باعث آبدهی کامل گوجه ها در مراحل فیلتراسیون می گردد. این مرحله در طی چندین بار توسط توری های مخصوصی گوجه ها را از روی صافی رد می نمایند.
قرار دادن آب گوجه ها در مخازن استیل تانک فرموله برای اضافه نمودن نمک طعام می باشد.
مرحله تلغیظ آب گوجه ها در چندین مرحله تکرار می شود تا محصول نهایی مورد پسند به دست آید، این مرحله به صورت غیرمستقیم با تماس حرارت بخار حرارت می شوند و آب خود را تماما از دست می دهند.
پس از تمام شدن مرحله تلغیظ، رب گوجه وارد مخزنی ذخیره ای می گردد و این مخزن با عبور از دستگاهی مورد حرارت 85 درجه سانتیگراد قرار می گیرد.
رب گوجه با دستگاه های مخصوص پرکن وارد ظروف شیشه ای مخصوص و قوطی های فلزی می گردد و عملیات درب بندی نیز انجام می شود.
مرحله پاستوریزاسیون قوطی های پر شده با عبور از تونل بخار با دمای 90 درجه سانتیگراد انجام می شود.
مرحله بعدی قوطی های حرارت گرفته شده در زیر دوش آب سرد به حرارت 40-38 درجه سانتیگراد کاهش می یابند و خشک می شوند.
پس از اتیکت کردن قوطی مرحله بسته بندی آن ها در کارتن ها انجام می گیرد.
مرحله آخر نیز انتقال به انبار محصول و قرنتینه آن ها به مدت 15 روز می باشد که با منفی بودن نتیجه آزمایشات به بازارهای فروش توزیع می شوند.
بهترین فروشندگان رب گوجه شیراز
همواره برای خریداران محصولات غذایی شناسایی بهترین فروشندگان معتمد مسئله مهمی بوده است. این مسئله ای منطقی است چون در بیشتر موارد با کیفیت محصول مورد خریداری شده در ارتباط می باشد.
شیراز یکی از تولیدکنندگان معتبر و بزرگ در تهیه و تولید انواع رب گوجه فرنگی در کشور می باشد. خریداران گرامی انواع رب گوجه فرنگی صنعتی در شیراز می توانند از طریق این مرکز به صورت اینترنتی بهترین برند از انواع این محصول را در تناژهای بالا در سریعترین زمان ممکن خریداری و تهیه نمایند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.