امروزه دیگر می توان گفت بدون رب نمی شود آشپزی کرد و رنگ غذا با رب ممکن است اگر نباشد غذا رنگ و رخ نخواهد داشت و باب میل نخواهد بود. الانه چون در ساخت رب های صنعتی از مواد و رنگدانه های صنعتی استفاده می گردد از رب های صنعتی و کارخانه ای استقبال کمتری می شود و شرکت های مواد غذایی رب گوجه فرنگی حلبی به صورت خانگی را تولید می کنند در آنها از مواد افزودنی شیمیایی کمتری استفاده می گردد.
چگونه می توانیم در خانه رب گوجه بپزیم؟
با رسیدن فصل برداشت گوجه فرنگی که در مناطق مختلف کشور در زمان های گوناگونی است کدبانوهای خانه دار به پخت رب خانگی روی می آورند که هم نیاز خانگی خود را برآورده کرده و هم به فروش آن می پردازند. اما شیوه پخت در ادامه می آید
اولین گام در پخت رب گوجه ، انتخاب گوجه فرنگی مرغوب برای این کار است که باید گوجه ها آبدار ، گوشتی و خوشرنگ باشد، ضمنا باید توجه داشت که از رب های پلاسیده و کپک زده استفاده نکنید که به همین نسبت موجب کپک زدن رب خواهد شد.
در آغار گوجه ها را به خوبی بشویید و بگذارید روی شعله تا بپزد و خوب آب بیندازد، در این میان اگر گوجه خراب یا فاسدی از دستان در رفت از داخل مواد جدا کنید تا رب حاصل را خراب نکند، سپس به ازای هر دو، 3 کیلو گوجه یک قاشق نمک که به جلوگیری از فساد رب کمک می کند را به آن اضافه کنید. پس از نیم ساعت پخت به مرحله ای می رسید که پوست گوجه از آن جدا می شود، بعد از آن صبر کنید تا مواد خنک شود تا بتوانید آنها را از صافی عبور دهید که مواد گوشتی و دانه های گوجه از پوست جدا شود، در انتها نیز مقداری آب روی صافی بریزید تا کاملا مواد لازم برای رب از پوست جدا شود. مواد به دست آمده را با آب مخلوط کرده و روی شعله زیاد قرار دهید تا به جوش آید، پس از به جوش آمده شعله را کم کنید تا به آرامی رب پخته شود ولی هر نیم ساعت مواد را بهم بزنید تا ته نگیرد.
زمانی که مواد موجود به مرحله آماده شدن رسید مقداری از آن در حین پخت به بیرون می پرد و صدای بلندی ایجاد می کند ، البته اگر بخواهید ربتان غلیظ تر گردید مدت بیشتری به آن برای پخت دهید، در مجموع چند ساعتی برای پخت رب لازم است. در مرحله آخر مقداری روغن به آن اضافه کنید تا رب گوجه فرنگی استاندارد شما کپک نزند، وقتی که سرد شد می توانید آن را در محفظه دلخواه خود برای مدت های طولانی نگهداری کنید.
فروش بهترین انواع رب گوجه فرنگی حلبی
رب گوجه فرنگی خوب بخش جدایی ناپذیر سبد غذایی خانوار است که امروزه افزایش قیمت زیادی دارد که زنان خانه دار می توانند در فصل تابستان که گوجه فرنگی به وفور و با قیمت مناسب یافت می شود می تواند نیاز رب خانواده خود را تامین کنند و حتی به فروش آن و کمک به اقتصاد خانوار خود بپردازند و نیز جدای از تمام اینها مواد طبیعی در سبد خانوار خود قرار دهند و از مصرف رب های صنعتی که دارای مواد افزودنی شیمیایی است، دوری کنند .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.