ایجاد خلا در طی تولید رب گوجه فرنگی باعث خوش رنگ بودن آن می گردد .
از جمله عملیاتی که در طی تولید رب گوجه فرنگی انجام می گردد ، ایجاد حرارت جهت تولید رب با بریکس دلخواه می باشد ؛ حرارت زیاد سبب سیاه شدن رب گوجه فرنگی می گردد لذا خوش رنگ بودن رب گوجه فرنگی و حفظ قرمز رنگ بودن آن ، از جمله نکاتی است که در طی تولید رب باید مورد توجه قرار گیرد . ایجاد خلا در هنگام حرارت دادن به آب گوجه فرنگی جهت انجام عملیات تغلیظ ، سبب کاهش حرارت وارده بر آن می گردد و این امر سبب حفظ رنگ قرمز رب گوجه فرنگی می گردد .
منبع: گوجه و رب گوجه
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.