رب گوجه با ویژگی متمایز غذایی با کاربرد های رایج غذایی در چرخه تولید سنتی و صنعتی حاصل می شود که رب های صنعتی مرغوب و باکیفیت امروزه با پروسه تولید بسیار خوب و استاندارد غالبا مورد استفاده اند.
با وجود مصرف دائمی رب در غذا ها به ویژه خوارک ایرانی این چاشنی پر کاربرد در گذشته اغلب با روش های سنتی در خانه ها تهیه می شد اما با احداث کارخانه ها و توجه به روند صنعتی تولید شاهد برند های رب گوجه با تنوع فراوان و البته مرغوب هستیم این در حالیست که اکنون همه ما از مصرف کنندگان رب های صنعتی هستیم.
رب گوجه تولید شده صنعتی با ویژگی هایی که در زیر ذکر می شود عنوان خوب یا مرغوب را دریافت می کنند:
- نباید هیچ ناخالصی در آن موجود باشد.
- باید از بوی تند و زننده به دور باشد.
- قوام مناسب رب از یکی از شرایط مرغوبیتش می باشد.
- استاندارد های بسته بندی باید به خوبی در آن رعایت شوند.
منبع: گوجه و رب گوجه
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.