آیا می دانید که انواع رب گوجه فرنگی های صنعتی چگونه تولید می شوند؟ برای مقابله با کپک زدن گوجه فرنگی چه کاری باید کرد؟
رب گوجه فرنگی یکی از فرآورده های اصلی گوجه تازه بوده، که امروزه در دنیا طرفداران زیادی داشته و در اکثر غذاهایی که نیازمند پختن می باشد، استفاده می شود. تولید رب گوجه فرنگی به صورت صنعتی، یکی از محصولات اصلی غذایی صنایع و کارخانجات فعال در زمینه مواد غذایی بوده، که توانایی تولید روزانه چند تن رب گوجه فرنگی را داشته، آن ها برای این کار به ماشین آلات و تجهیزات پیشرفته صنعتی که اکثراً از محصولات وارداتی می باشند، نیازمندند، زیرا تولید این مقدار رب گوجه فرنگی روزانه نیازمند دقت عمل و توجه فراوانی بوده، که هرگز نمی تواند کار دست باشد. این رب گوجه فرنگی های تولید شده پس از ریخته شدن در قوطی های یک کیلویی و نیم کیلویی و برچسب گذاری و درج تاریخ انقضا و پروانه بهداشتی در برندهای مختلف روانه بازار شده و در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرد. یکی از مراکزی هم که به شما در زمینه خرید رب گوجه فرنگی با کیفیت می تواند مشاوره دهد، مرکز گوجه ایران به نظارت شرکت آراد می باشد، که شما می توانید سوالات خود را مطرح نموده و حتی اقدام به خرید رب گوجه فرنگی نمایید.
جلوگیری از کپک زدن گوجه فرنگی
یکی از اتفاقات ناخوشایند و البته طبیعی که برای اکثر رب گوجه فرنگی ها می تواند به وقوع بپیوندد، کپک زدن رب می باشد. به منظور این کار بعد از بازکردن درب قوطی رب حتماً آن را در داخل ظرف شیشه ای در بسته ریخته و در یخچال قرار دهید، دقت داشته باشید که در هنگام مصرف رب گوجه فرنگی از قاشق تمیز استفاده کنید زیرا استفاده از قاشق های چرب خود عاملی در جهت کپک زدن رب گوجه فرنگی می باشد.
منبع: گوجه و رب گوجه
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.