در طی تهیه رب گوجه فرنگی ، میزان تهیه آن بسته به مقدار مصرف ما دارد که باید مورد توجه قرار گیرد .
در مواقع مواجه شدن با کمبود گوجه فرنگی ، کنسرو های گوجه فرنگی بسیار مناسب تر از دیگر فرآورده های گوجه فرنگی می باشند ، چرا که تنها پوست آن گرفته شده و اندکی حرارت می بیند و در آب و نمک نگهداری می شوند ؛ می توان ادعا داشت که تمام خواص گوجه فرنگی به جز ویتامین C موجود در آن ، در کنسرو وجود دارد . پودر گوجه فرنگی ، از گوجه فرنگی های خشک شده ای به دست می آید که پس از خشک شدن کامل آن پودر شده اند . خیلی از وقت ها مشاهده کرده اید که بر روی مواد غذایی مختلف از جمله رب گوجه فرنگی کپک مشاهده می شود که برخی از خانم های خانه برای جلوگیری از این امر و ماندگاری بیش تر آن ، آن را در فریزر نگهداری می کنند . انجام این کار صحیح نمی باشد و بهترین راه حل خرید کم و به اندازه مصرف مواد غذایی می باشد .
منبع: گوجه و رب گوجه
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.