رب گوجه فرنگی چیست و چه ارزش خوراکی دارد؟ به نظر شما گوجه فرنگی تازه پر خاصیت تر است تا رب گوجه فرنگی؟
رب گوجه فرنگی همان خمیر غلیظی از گوجه فرنگی می باشد، که در آشپزی از آن استفاده زیادی می شود، هم چنین رب گوجه فرنگی فاقد هرگونه دانه گوجه فرنگی و پوست آن می باشد و کاملاً یکدست بوده. برای تولید رب گوجه فرنگی باید گوجه فرنگی را چند ساعت در معرض حرارت قرار داد تا غلظت آن کم شده، و یک کنسانتره غنی از آن به دست بیاید.
ارزش خوراکی رب گوجه فرنگی:
رب گوجه فرنگی نسبت به گوجه فرنگی تازه دارای درصد کمتری از املاح معدنی و ویتامین می باشد، ولی یکی از ترکیبات بسیار مهم موجود در گوجه فرنگی به نام لیکوپن که خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی هم داشته، بعد از حرارت دیدن و تبدیل شدن به رب گوجه فرنگی بیشتر شده و اثر گذاری بالاتری در مواجهه شدن با انواع سرطان ها نسبت به گوجه فرنگی تازه دارد. هم چنین لازم است بدانید که رب گوجه فرنگی خانگی نسبت به رب گوجه فرنگی های صنعتی بهداشتی تر وسالم ترمی باشند، چرا که وقتی آن ها در منزل تهیه می شوند، هیچگونه مواد نگهدارنده یا مواد افزودنی به آن اضافه نمی شود، و تنها برای جلوگیری از کپک زدن یک لایه روغن زیتون روی رب می ریزند.
منبع: گوجه و رب گوجه
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.